https://www.de-Paula-Lopes.nl
DIRECT RELATIONS
de Paula Lopes
dos Anjos de Arruda Falcão
Happé
Bangert
Dezentjé
Hilling
Elderman
Feringa
Oldenburger
van Maanen
Van Oranje Nassau
Buonaparte
Genealogie Oldenburger ~ naar Karel de GroteGenealogie in verwantschap met de Probandus

Net als de Probandus (Marnix Alexander de Paula Lopes) is Johannes Feringa ~ zie ook consanguiniteit Feringa (hier de man van Wijka Oldenburger nr. 1) een directe nazaat van Thomas Nortmann en Wobbeke von Langen (in zijn kwartierstaat nr. 1470 & 1471, bij de Probandus nr. 1602 & 1603). Zij zijn STAMGROOTOUDERS van zowel Johannes Feringa als van de Probandus.
Johannes Feringa en de Probandus zijn óók directe nazaat van Johan Grönninger en Lummeke N (in zijn kwartierstaat 1328 &1329, bij de Probandus nr. 802 & 803). Zij zijn STAMGROOTOUDERS van Johannes Feringa en STAMOUDERS van de Probandus.
 

Het bijzondere wil dat naast het feit dat hij getrouwd is met nr.1, zijn vrouw Wijka Oldenburger én zij direct afstamt van naar Karel de Grote, ook de Probandus familie is van haar! Zij is, net als de Probandus, ook een directe nazaat van Hille Aylens & Auke Foppens (in haar kwartierstaat nr. 56302 & 56303, bij de Probandus 58912 & 58913 ~ zie ook consanguiniteit Elderman). Zij zijn STAMOUDOVERGROOTOUDERS van zowel Wijka Oldenburger als van de Probandus.

Er is dus ook, als alles klopt, een zeer verre verwantschap met Willem Alexander van Oranje Nassau.

Let op! Het duurt even voordat dit bestand zichtbaar wordt, het zijn tenslotte LX generaties! kareldegrotewijkaoldenburger.htm [3.639 KB]NAAR BOVEN / TO TOP OF PAGE